Alteveerster (64) overvallen in eigen woning door twee mannen (update)

De politie in Alteveer
De politie in Alteveer © Persbureau Meter
Een 64-jarige bewoner van de Beumeesweg in Alteveer is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 04.30 uur in zijn eigen huis overvallen door twee inbrekers.
De man wordt wakker van geluiden. In zijn slaapkamer ziet hij twee mannen. Onder dwang moet hij een buit afstaan.
Als de daders weg zijn, belt het slachtoffer de politie. Die rukt uit met meerdere eenheden. De man blijkt niet gewond. Wat de buit precies is, kan de politie niet zeggen in het belang van het onderzoek.

Hoe zien de daders eruit?

De overvallers zijn in onbekende richting gevlucht. Het gaat om twee mannen.

Dader 1:

Man van 30-35 jaar met een stevig postuur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een licht getinte huid. De man is kaal en heeft een klein baardje. Hij droeg een zwarte joggingbroek, een zwarte trui en handschoenen.

Dader 2:

Man van 30-35 jaar met een normaal postuur. Hij heeft een licht getinte huid en draagt een bril. De man had een lichtgrijze jas aan.

Camerabeelden

De politie zoekt getuigen. 'Heeft u bijvoorbeeld de verdachten zien vluchten of een voertuig gezien dat zich opvallend ophield in de omgeving van de Beumeesweg? Bel dan met de politie. U kunt dan zaaksnummer 2023059808 vermelden.'
Ook komt de politie graag in contact met mensen in de omgeving die in het bezit zijn van een beveiligings- of deurbelcamera.