Verslaggevers RTV Noord staan op de kaart

GRONINGEN - De website van RTV Noord is sinds deze week uitgebreid met een pagina waarop te zien is in welke gebieden onze verslaggevers actief zijn.
RTV Noord heeft een vaste ploeg verslaggevers die elke dag zorgen voor de nieuwsvoorziening in onze provincie. Een groot deel van de verslaggevers heeft daarbij zijn of haar eigen aandachtsgebied.
Op een interactieve kaart is te zien wie zich met een bepaalde gemeente bezig houdt. Heeft u nieuws te melden uit uw regio? Klik de verslaggever in uw gemeente aan en u komt op een pagina waarop u hem of haar een bericht kan sturen. Zit de verslaggever ook op Twitter? Dan kunt u op die pagina ook de tweets bekijken.
Naast de geografische aandachtsgebieden zijn er ook verslaggevers die zich specialiseren op het gebied van b.v. justitie, politiek of gezondheidszorg. Ook die informatie is terug te vinden op de nieuwe pagina.
Met de nieuwe pagina willen we het informatieaanbod en de interactiviteit op de website verbeteren. Laat het ons weten als u daarover opmerkingen heeft of als u zelf suggesties heeft.