Noord Scoort #11: Jumping Tolbert haalt steeds hoger niveau en nieuweling Donar stelt zich voor

Noord Scoort is te gast bij Jumping Tolbert
Noord Scoort is te gast bij Jumping Tolbert © RTV Noord
Noord Scoort krijgt deze week een inkijkje in een grote naam in de paardenwereld: het evenement Jumping Tolbert. Volgens alle betrokkenen wordt het niveau met het jaar hoger, waar gaat dat eindigen?
Er is bijvoorbeeld plek voor gevestigde namen, zoals Albert Zoer, maar ook jong talent. Zo gooit 'halve Groninger' Hilde Veenstra hoge ogen. Presentator Niiwino Geertsema is een leek in de paardenwereld en kijkt zijn ogen uit.
Sfeerproeven bij Jumping Tolbert

Balen voor winnaar

De climax van Jumping Tolbert is altijd de Grote Prijs, waar 's avonds om wordt gestreden. Een kar vol hooibalen en een mooi geldbedrag. Wie gaat er dit keer mee vandoor?
Rondje op pakken hooi

Wie is Olisemeka?

De Italiaanse Nigeriaan Peter Olisemeka geeft de basketballers van Donar nieuwe energie. Noord Scoort stelt de nieuwkomer aan je voor.
Peter Olisemeka stelt zichzelf voor

De Koffiecorner keurt komst Lukkien goed

De nieuwe trainer van FC Groningen Dick Lukkien valt in de smaak bij de mannen van De Koffiecorner. Hoewel...volgens Martin is Lukkien geen echte FC Groninger.
De Koffiecorner is tevreden met komst Lukkien

Ook in Noord Scoort

Noord Scoort scout ook een nieuwe nieuwslezeres op Jumping Tolbert, er wordt op hoog niveau snooker gespeeld in Stad en Balk raakt lat. Maar hoe vaak?
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 20 maart

Bekijk ook: