Noord Scoort #11: Nieuwslezeres voor Radio Noord gescout bij peerdenspul

Noord Scoort krijgt kijkje in de controlekamer in Tolbert
Noord Scoort krijgt kijkje in de controlekamer in Tolbert © RTV Noord
De speaker van paardenevenement Jumping Tolbert lijkt een carrièreswitch wel wat. Noord Scoort-presentator Niiwino Geertsema ziet een nieuwe nieuwslezeres voor Radio Noord in haar.
'Ik hou me aanbevolen', is haar reactie als Niiwino haar er mee confronteert. Ook zien we meer belangrijke functies in actie bij het paardenconcours Jumping Tolbert.
Nieuwslezeres gescout voor Radio Noord

GIJS is klaar

Het is voorbij voor de ijshockeyers van GIJS. Het fantastische seizoen strandt in de halve finales van het landskampioenschap. De fanatieke aanmoedigingen van de geblesseerde Bas Snijder waren tevergeefs.
'Ga staan, als je voor GIJS bent!'

Snooker in Stad

Er wordt op hoog niveau gesnookerd in Stad, maar voor hoe lang nog? Poolen lijkt populairder.
Meer keus dan snooker

Balk raakt lat

Cambuur-aanvaller Remco Balk is een product uit de jeugdopleiding van FC Groningen. Voor Noord Scoort reden om hem mee te laten doen aan Latjetrap. Hoe vaak raakt de Zuidhornster het houtwerk?
Latjetrappen met Balk

Ook in Noord Scoort

Behalve meer kijkjes achter en voor de schermen is Noord Scoort ook bij het onderdeel waar het op Jumping Tolbert allemaal om draait: de Grote Prijs. Ook bespreekt De Koffiecorner de komst van Dick Lukkien naar FC Groningen en maken we kennis met de Italiaans-Nigeriaanse krachtpatser van Donar.
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 20 maart

Bekijk ook: