112-nieuws donderdag 23 maart: automobilist overleden bij frontale aanrijding

Hulpdiensten op de N366
Hulpdiensten op de N366 © 112Groningen
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
De nieuwste update staat bovenaan.

21.00: Auto rijdt tuin binnen in Muntendam

Een automobilist is donderdagavond door onbekende oorzaak van de weg geraakt in Muntendam. De wagen reed over de Kennedylaan toen de bestuurder de controle over het stuur kwijtraakte. De auto ramde een hek en kwam in een tuin tot stilstand. De bestuurder raakte niet gewond, de auto raakte wel zwaar beschadigd.
De auto kwam in een tuin tot stilstand
De auto kwam in een tuin tot stilstand © Theo van Nugteren/ 112Groningen

17.00: Hennepkwekerij aangetroffen in Oosterwijtwerd

In Oosterwijtwerd heeft de politie een werkende hennepkwekerij aangetroffen. Eén verdachte is aangehouden en de politie is een onderzoek gestart.

9.10: Gewonde bij ongeluk Peize is 55-jarige vrouw uit Roden

De automobiliste die woensdagavond in Peize tegen een boom botste en daarbij gewond raakte, is een 55-jarige vrouw uit Roden
Lees hier meer over dat ongeluk.

6.40: Man (47) overleden bij frontale botsing tussen personenauto en vrachtwagen op N366 (update)

Een 47-jarige man uit de gemeente Westerwolde is donderdagochtend om het leven gekomen bij een frontale botsing tussen een personenauto en een vrachtauto op de N366 (AG Wildervanckweg) bij Ter Apel, vlak voor de afslag naar de Duitse grens. De man was de bestuurder van de personenwagen. Hulpverlening mocht niet meer baten; hij is op de plaats van het ongeval overleden.
De vrachtwagenchauffeur, een 50-jarige man uit Zuidhorn, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
Behalve drie ambulances, waren ook het mobiel medisch team (MMT) en de brandweer ter plaatse. De N366 is ter plekke in z'n geheel afgesloten.