Kom kijken naar de onthulling van de nieuwe Expeditiebus van RTV Noord

Kom afscheid nemen van het Expeditie Grunnen-busje!
Kom afscheid nemen van het Expeditie Grunnen-busje! © RTV Noord \ Petra Mulder
Het is een van de bekendste voertuigen in de provincie Groningen: het oranje VW-busje van het tv-programma Expeditie Grunnen. Meer dan zes jaar bracht hij een glimlach op het gezicht van Groningers. Maar het busje is nu toe aan z’n pensioen. Zaterdag 8 april nemen we afscheid en verwelkomen we een gloednieuwe bus.
Het belooft een feestelijke dag te worden. Het oude busje rijdt op 8 april zijn laatste kilometers richting het terrein van de Postwagen in Tolbert. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen daar van harte welkom om samen met Expeditieleden als Ronald Niemeijer, Derk Bosscher, Leonie Albers, en Joyce Kranenborg het busje uit te zwaaien. Ook bekende cameramannen en bijrijders als Petra Mulder en Marthijs Veldthuis zijn aanwezig.

Op de foto met het busje

Je kunt voor de laatste keer met het busje op de foto, Burdy komt optreden en Ronald Niemeijer biedt gratis koffie aan. Als klap op de vuurpijl onthullen we het nieuwe busje waar Expeditie Grunnen vanaf dat moment mee op pad gaat. Het tv-programma staat die avond helemaal in het teken van het oude en het nieuwe busje. Vanaf 18.00 uur te zien op RTV Noord.
Het oude busje wordt niet verkocht, maar blijft nog in bezit van RTV Noord. Wat er mee gaat gebeuren blijft nog even een verrassing.
Ronald Niemeijer vertelt wat je op 8 april kan verwachten:
Wat gaat er gebeuren op 8 april?
Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 april

Locatie: De Postwagen in Tolbert

Tijd: 11.00 tot 14.00 uur

Gratis parkeren

Gratis koffie/thee