De Koffiecorner #194: 'Gudde trekt nu wel heel veel macht naar zich toe'

De Koffiecorner-crew
De Koffiecorner-crew © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
In een wedstrijdloos weekend is het een mooi moment om te reflecteren. Dat doen we met extra gast Paul Zweverink. We praten verder over de aanstelling van trainer Dick Lukkien.
Maar ook over de volgorde van aanstellingen: moet er niet eerst een technisch manager komen? Of zelfs nog eerder: een RvC-lid met een voetbaltechnische achtergrond? En de rol van Wouter Gudde na de hervorming van de directie, is dat goed voor de club?
Henk Veldmate (rechts) in 2014 met Hans Hateboer
Henk Veldmate (rechts) in 2014 met Hans Hateboer © JKBeeld
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.