Noord Scoort #12: Nieuwe Max Verstappen komt uit Winsum en ze (!) heeft schijt aan alles

Niiwino schaamt zich kapot na de battle met Annabelle
Niiwino schaamt zich kapot na de battle met Annabelle © RTV Noord
Ze wil de eerste vrouw in de Formule 1 worden en dat moet binnen acht jaar gebeuren. De 15-jarige Annabelle Brian uit Winsum rijdt alle jongens van de kartbaan af en zit vol ambitie, toont ze in Noord Scoort.
Samen met pa sleutelt ze aan haar wagen en vertelt over het racevirus waar ze mee is besmet.
Wie is de nieuwe Max Verstappen?

Annabelle vernedert Niiwino

Presentator Niiwino Geertsema zijn zelfvertrouwen krijgt een flinke tik als hij Annabelle uitdaagt voor een battle op kartcircuit Pottendijk bij Nieuw-Weerdinge. Hij wordt namelijk finaal aan flarden gereden.
Nait te best

FC Lewenborg is de eerste

FC Lewenborg is de allereerste amateurkampioen van Nederland. Bij zo'n historisch moment is Noord Scoort verplicht aanwezig te zijn.
De eerste van Nederland!

Veldmate naar de FC?

De Koffiecorner bespreekt een naam die in het geruchtencircuit rondgaat als nieuwe technisch manager van FC Groningen: Henk Veldmate.
Scouten, scouten, scouten

Ook in Noord Scoort

Niiwino volgt Annabelle naar haar sportschool, want karten is niet alleen maar rondjes rijden. Ook is Noord Scoort bij rugby in Delfzijl, waar DRC Phoenix-speler Tirza Boerma bewijst dat het geen mannensport is. De pupil van de week inspireert de waterpoloërs van TriVia en SC Cambuur-speler Daniël van Kaam uit Appingedam mag het proberen bij Latjetrappen.
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 27 maart

Bekijk ook: