De Koffiecorner #196: De lobby voor Joop Gall is gestart

De Koffiecorner-crew
De Koffiecorner-crew © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
Het is gewoon klote allemaal, dat is de algehele conclusie. Er is nog maar één ding dat de boel zou kunnen opschudden, en dat is een ander voor de groep. Volgens De Koffiecorner is dat Joop Gall. Martin zeurt al weken om de oud-trainer van onder andere SC Veendam, maar nu zijn ook Stefan en Niiwino uiteindelijk om.
Ook wordt de wedstrijd tegen FC Utrecht besproken en gaat het nog even over het optreden van de ontslagen Frank Wormuth bij Guten Morgen Eredivisie.
Joop Gall met één van de prijzen die hij in China wist te veroveren
Joop Gall met één van de prijzen die hij in China wist te veroveren © Eigen foto
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.