Doelman Verrips door blessure dit seizoen niet meer in actie voor FC Groningen

FC Groningen-doelman Michael Verrips zit verslagen op de grond na de openingstreffer in de wedstrijd tegen sc Heerenveen in maart
FC Groningen-doelman Michael Verrips zit verslagen op de grond na de openingstreffer in de wedstrijd tegen sc Heerenveen in maart © Orange Pictures/Pieter van der Woude
FC Groningen-keeper Michael Verrips is geblesseerd geraakt en komt niet meer in actie. Peter Leeuwenburgh staat de laatste wedstrijden onder de lat.
Verrips kwam afgelopen zomer over van Fortuna Sittard en wordt door FC Groningen voor de rest van het seizoen gehuurd van de Limburgse club. Daarnaast heeft FC Groningen een optie tot koop bedongen. Mocht die optie gelicht worden, dan ligt Verrips de komende vier jaar onder contract.
De nieuwe trainer Dick Lukkien werkte eerder samen met Verrips, toen de doelman een half jaar bij FC Emmen onder de lat stond, en is zeer gecharmeerd van de doelman.
De 26-jarige Verrips is dit seizoen de onbetwiste nummer één onder de lat bij FC Groningen en kwam tot dusver 24 keer in actie voor de nummer zeventien van de Eredivisie.