Zanger René Schuurmans op bezoek in Muziekfabriek

René Schuurmans in de Muziekfabriek
René Schuurmans in de Muziekfabriek
De Brabantse zanger René Schuurmans kwam vanmiddag op de koffie bij Karel Oosterhuis. In de Muziekfabriek vertelde René over de liefde, zijn nieuwe hit en het album waar hij aan werkt.
Het nieuwste liedje van René Schuurmans heet 'Verliefd zijn'. René is al jaren gelukkig met zijn vrouw Monique. 'Ik ben 25 jaar geleden erg verliefd geworden op mijn vrouw, we zijn getrouwd, we hebben samen kinderen. Je kunt wel stellen dat we verliefd zijn!'. Maar als René op het podium staat is hij niet bezig met de liefde of zijn vrouw. 'Dan denk ik alleen maar aan mijn teksten en mijn optreden'.
De Brabantse zanger deed vorige maand mee aan een serie van concerten van de Toppers. 'In de Arena zingen voor 67.000 mensen is heel mooi om te doen, vooral als je je eigen liedjes mag zingen'.
René staat als artiest vaak in het middelpunt van de belangstelling. Hij is gesteld op zijn privacy en hij is bewust bezig met wat hij wel en niet deelt met zijn fans. De voordeur van zijn huis in Sint-Michielsgestel blijft ook wel eens dicht. 'Er staat een hekje om mijn tuin, want dat is wel mijn domein. Er zijn dingen die ik privé houd.'
Hij werkt hard aan een nieuw album waarop 16 liedjes komen te staan, waaronder het nieuwe liedje 'Verliefd zijn' en de eerdere single 'Zing met me mee'.