Dean Saunders op Leukste Muziekfeest van Groningen

Zanger Dean Saunders treedt op tijdens Het Leukste Muziekfeest Van Groningen op vrijdag 2 september. Hij is de laatste naam die de muziekredactie van RTV Noord toevoegt aan de lange lijst optredende artiesten.
Dean Saunders is al vanaf zijn tienerjaren actief in bands en als zanger. Na een aantal redelijk succesvolle projecten in de muziek besluit Dean zich op te geven voor het tv-programma 'Popstars' van SBS6. In januari van dit jaar komt Dean als winnaar van de talentenshow uit de bus, vlak daarna scoort hij een nummer 1-hit met 'You and I both'. Inmiddels draait Radio Noord zijn tweede single 'On the way to love'.
Eerder maakte RTV Noord al de andere namen van Het Leukste Muziekfeest Van Groningen bekend. Naast Dean Saunders doen ook Pé & Rinus, Jannes, Mooi Wark, Lucas & Gea, Wolter Kroes, Frans Duijts, Wia Buze, Django Wagner, Koos Alberts, Henk Wijngaard, Bouke, René Becker, Vinzzent, Burdy, Sieneke, Helemaal Hollands, Corry Konings, Dennie Christian en Peter Koelewijn mee.
Het Leukste Muziekfeest van Groningen is op vrijdag 2 september van 13.00u tot 17.00u op de Drafbaan van het Stadspark in Groningen.