Noord Scoort #16: Heet avondje Leek en Donar is er klaar voor

De kleedkamer van VV Westerkwartier
De kleedkamer van VV Westerkwartier © RTV Noord
Wordt Leek de zaalvoetbalhoofdstad van Nederland? Als VV Westerkwartier wint van het tweede van Leekster Eagles, dan is het kampioen en gaat het voor het eerst in de historie landelijk spelen. Daar moet Noord Scoort natuurlijk bij zijn.
Omdat ook het eerste van Leekster Eagles thuis een veld verderop speelt tegen Eindhoven, belooft het een heet avondje zaalvoetbal te worden. Presentator Niiwino Geertsema probeert zich een weg te banen door de chaos, met wat extra belangstelling voor de spanning bij de jongens van VV Westerkwartier.
Heet avondje Leek

Donar is er klaar voor

Wat een bizar seizoen is het tot nu toe voor de basketballers van Donar. Waar de selectie eerst het lachertje van Nederland leek te worden, biedt het nu spektakel tegen de grootste ploegen. Noord Scoort zet de boel voor je op een rij, zodat je helemaal bij bent als de play-offs beginnen.
Donar klaar voor play-offs

De Koffiecorner

De Koffiecorner bespreekt de laatste weken van FC Groningen. Eigenlijk is de ploeg al gedegradeerd, maar nog niet officieel. Moeten ze met het oog op volgend seizoen alvast zoveel mogelijk eigen jeugdspelers gebruiken?
Trek de pleister er maar af
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 1 mei

Bekijk ook: