Imca Marina brengt liedje uit met zanger Dario

zanger Dario en Imca marina
zanger Dario en Imca marina
Imca Marina heeft het druk. Ze is trouwambtenaar, gastvrouw in 'De Vicarie', ze treedt op en ze schrijft een boek. Tussen de bedrijven door vindt ze ook tijd om op de koffie te gaan bij Radio Noord.
Reden voor haar bezoek aan de Muziekfabriek is een nieuwe single die Imca Marina samen met Dario heeft uitgebracht. Het nummer heet " 'n Heerlijke dag".

De Amsterdammer in hart en nieren werkt maar wat graag samen met de Groningse zangeres. "Overal waar we komen hebben we heel veel lol. We zijn heel gelukkig met ons liedje, mensen reageren daar goed op". Imca Marina vult aan: "Dario is een feestbeest. Niet iedereen heeft van nature dat gezellige in zich. Ik vind het leuk wat hij doet."
De Groningse zangeres loopt al lang mee in de muziekwereld. Ze is in 1941 geboren in Zuidbroek. Al in 1959 tekende zij haar eerste platencontract. Ze scoorde haar grootste hits tussen 1963 en 1977 met onder andere 'Harlekino', 'Viva Espana' en 'Vino'.
In die decennia heeft ze veel dingen meegemaakt. Imca twijfelt al jaren over het schrijven van een boek. "Ik heb inmiddels wel begrepen dat ik veel gekke dingen heb meegemaakt in mijn carrière. Ik heb gescharreld met zanger Trini Lopez, hij zoende lekker. Ik was jong en mooi en ik was een vrije meid. En Neil Diamond kan ook lekker zoenen. Ik denk dat het boek er wel gaat komen."