Noord Scoort #18: Kraamcadeau voor eerste 'Noord Scoort-baby'

De familie Taylor ontvangt een Noord Scoort-cadeautje
De familie Taylor ontvangt een Noord Scoort-cadeautje © RTV Noord
De eerste 'Noord Scoort-baby' is een feit en natuurlijk hoort daar een kraamcadeautje bij. Niiwino Geertsema overhandigde dat aan pa en ma Taylor aan het eind van het 'avondje Donar', waar het deze week allemaal om draait.
Ondertussen heeft de actualiteit deze aflevering ingehaald, want Donar staat in de finale. Noord Scoort was te gast tijdens de serie in de halve finale tegen Heroes Den Bosch. Waar ook de uitsupporters volop genoten van een avondje Donar.
'Altijd mooi om hier te zijn'

Martinitoren voor lutje Taylor

Voor Heroes-coach Erik Braal voelt de terugkeer in Groningen elke keer als een warm bad. Voorspellen gaat hem overigens niet zo goed af. En de Amerikaanse familie Taylor heeft nu een Groningse zoon, vandaar het toepasselijke cadeautje voor zoonlief.
Martinitoren voor lutje Taylor

Rally's in Veendam

In Veendam werd afgelopen weekend bloedserieus gebadmintond, of het nou op hoog of laag niveau is. Noord Scoort was getuige van prachtige rally's.
Rally's in Veendam

De Beuk erin

In het Latjetrappen van deze week is Roy Beukenkamp te zien. De voormalig doelman is nu scout van topclub Manchester United. Zou hij FC Groningen niet een beetje kunnen helpen? En let ook even op de afkondiging van Noord Scoort..
De Beuk erin
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 15 mei

Bekijk ook: