liveblog | 20 mei

112-nieuws zaterdag 20 mei: Motorrijder onderuit bij Ter Apel • Twee gewonden bij ongeval op N33 ter hoogte van Gronings-Drentse grens

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 20 mei, 23:55 uur
16:05

Motorrijder gaat onderuit bij Ter Apel

Op een rotonde bij de N976 bij Ter Apel is een motorrijder onderuit gegaan. Er kwamen meerdere politieauto's en een ambulance op af.
De motorrijder ging onderuit op een rotonde
De motorrijder ging onderuit op een rotonde © Van Oost Media
14:40

N33 is weer vrij

De stremming op de N33 is weer voorbij, nadat er eerder op de dag twee auto's op elkaar waren gebotst.
11:30

Botsing op N33 ter hoogte van Nieuwediep

De N33 is afgesloten tussen Gieterveen en Bareveld, vanwege een ongeval ter hoogte van Nieuwediep. Daar botsten in de richting van Veendam twee auto's op elkaar. Een van de auto's sloeg over de kop. Twee mensen raakten gewond.
Een toevallig passerende brandweerploeg heeft eerste hulp verleend, zegt een 112-fotograaf ter plaatse.
File bij de plek van het ongeval op de N33
File bij de plek van het ongeval op de N33 © Van Oost Media
11:30

Auto-inbraken bij begraafplaats in Stad

Bij begraafplaats Selwerderhof in de stad Groningen zijn vrijdagmiddag meerdere auto's opengebroken. 'Ik vind het respectloos dat je zoiets daar doet, bij de laatste rustplaats van mensen', zegt Maarten 's Gravemade. 'Ik stond stijf van de adrenaline toen ik het zag.'
10:00

Minderjarigen vast na supermarktoverval

De verdachten van de overvalpoging op supermarkt Poiesz in Veendam vrijdagavond, zijn twee minderjarige jongens uit de gemeente Oldambt.