liveblog | 22 mei

112-nieuws zondag 21 mei: Steekincident in Stad • Autobotsingen in Veendam en Mussel

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 22 mei, 11:59 uur
23:45

Steekincident in binnenstad Groningen

Aan de Oude Ebbingestraat in het stadscentrum van Groningen heeft vlak voor middernacht een steekincident plaatsgevonden. Volgens de politie is daarbij één persoon gewond geraakt. Een verdachte is nog niet opgepakt. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld rondom het incident,
De politie doet onderzoek op de plek van het steekincident in de Oude Ebbingestraat in Groningen
De politie doet onderzoek op de plek van het steekincident in de Oude Ebbingestraat in Groningen © ProNews
21:20

Automobilist rijdt boom omver bij Mussel

Een bestuurder van een auto met Duits kenteken heeft zondagavond een boom omver gereden langs de Musselweg ten noorden van Mussel. Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder macht over het stuur, raakte twee bomen en kwam vervolgens aan de andere kant van de weg tot stilstand. Het is niet bekend of daarbij gewonden zijn gevallen.
De omver gereden boom bij Mussel
De omver gereden boom bij Mussel © Persbureau Groningen
20:20

Inzittenden 45 km-auto gewond na botsing

Door een nog onbekende oorzaak is vanavond een 45 km-auto tegen een boom gebotst een daarbij op de zijkant terechtgekomen. Dat gebeurde op de Kibbelgaarn in Veendam bij een ongeval waarbij voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken waren. In de auto zaten twee personen die allebei naar het ziekenhuis zijn overgebracht om te worden gecontroleerd op verwondingen.
Hulpdiensten bij de plek van het ongeval
Hulpdiensten bij de plek van het ongeval © ProNews
19:10

Automobilist botst in Veendam tegen boom

Op de Sorghvlietlaan in Veendam is een bestuurder aan het begin van de avond door een nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Bij dat ongeluk waren geen andere weggebruikers betrokken. Een persfotograaf die nog bij het ongeval arriveerde vóór de hulpdiensten, verleende de inzittende hulp, waarna ambulancepersoneel het daarna overnam. Als gevolg van het ongeluk werd de weg afgesloten.
Hulpdiensten op de plek van het ongeval in Veendam
Hulpdiensten op de plek van het ongeval in Veendam © 112 Groningen
09:30

Brand bij Bertus Mode in Winschoten

In een pand van kledingwinkel Bertus Mode aan de Industrieweg in Winschoten is brand geweest. Het vuur bleef beperkt tot de buitenzijde en kon volgens brandweerwoordvoerder Jesse Mol vrij snel geblust worden. Lees hier het volledige artikel.
De rook slaat uit het gebouw van Bertus Mode
De rook slaat uit het gebouw van Bertus Mode © 112 Groningen