Noord Scoort #19: Platte kar en tranen (ook van het lachen)

Emoties bij Drieborg-supporters
Emoties bij Drieborg-supporters © RTV Noord
Veel gelach en tranen in de laatste aflevering van Noord Scoort. Tranen door gemis van een clubicoon, tranen en gelach van vreugde en gelach van totale gekte.
Clubicoon Jan Bakker overleed in de week van de kampioenswedstrijd van zijn SV Drieborg. Als kleinzoon Tim de assist geeft bij de bevrijdende 1-3 vallen de zoon en ex-zwager van Bakker elkaar betraand in de armen.
Tranen en een kus

Platte kar

Bakker droeg SV Drieborg op kampioen te worden en daarna feest te vieren. Beide opdrachten werden met verve uitgevoerd en dus werd de platte kar van stal gehaald. En ook dan komen de tranen bij een trotse Jacelien van het bestuur.
Platte kar

Titel voor afzwaaiende routiniers

SC Scheemda werd afgelopen weekend ook kampioen en dus namen routiniers Danny Blaauw en Kasper Stoppels op de mooist mogelijke manier afscheid. Ook daar kwamen wel wat emoties bij kijken.
Titel voor afzwaaiende routiniers

Tranen van het lachen

Roy Beukenkamp bleef bij de opnames voor Latjetrap nog even hangen en hij kreeg daar geen spijt van. Hij raakte de lat vorige week één keer. Als verslaggever Stefan Bleeker het nu zelf mag proberen (met Martin Drent als presentator) ligt de oud-keeper letterlijk dubbel van het lachen.
Tranen van het lachen
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 22 mei

Bekijk ook: