Veel te doen op website HLDVG

GRONINGEN - Tijdens de finaleweken van Het Leukste Dorp van Groningen is er natuurlijk veel te horen en zien op radio, tv en in de krant, maar ook online is er genoeg te doen.
Op de website
kunt u de hele dag de gebeurtenissen in één van de 14 dorpen volgen. Benieuwd hoe het er aan toe gaat in het dorp? Kijk dan live mee met onze webcam. En natuurlijk kunt u ook direct naar radio Noord luisteren en daar alle updates volgen.
Via de ingebouwde Twitter-stream kunt u alle bevindingen van het HLDVG-team bekijken, inclusief foto's en video's. Daarnaast kunt u zelf ook meewerken aan de verslaggeving in uw dorp. Als u in uw tweets #HLDVG opneemt dan komt uw bericht ook op onze website te staan en kunt u uw dorp nog meer promoten.
Naast alle live mogelijkheden kunt u op www.hetleukstedorpvangroningen.nl ook alle uitingen op TV Noord en die uit het Dagblad van het Noorden raadplegen. De TV-uitzendingen zijn terug te kijken en u kunt de ansichtkaart en het artikel van die dag uit de krant downloaden.
En niet te vergeten: u kunt alle informatie over de deelnemende dorpen vinden en uw stem uitbrengen op uw leukste dorp van Groningen.