Westerlee sluit dorpentour HLDVG af

WESTERLEE - Inmiddels hebben 13 dorpen de revue gepasseerd in de finale van Het Leukste Dorp van Groningen. Als laatste dorp is Westerlee donderdag aan de beurt. Centrale plek is het feestterrein aan de Rozenstraat.
In drie weken worden alle 14 finalisten van HLDVG elk één dag aangedaan. Op die dag komt het team van HLDVG langs en laat het dorp zien waarom zij de felbegeerde titel Het Leukste Dorp van Groningen verdienen.
Alle gebeurtenissen tijdens de dag zijn live te volgen via Radio Noord, TV Noord en de website van HLDVG. 's Avonds is er op TV Noord een verslag van de dag te zien en het Dagblad van het Noorden doet de volgende ochtend uitgebreid verslag in de krant.
Vrijdag 2 september is er op de drafbaan in Groningen Het Leukste Muziekfeest van Groningen en een week later op 9 september zal er in een grote TV-show bekendgemaakt worden welk dorp de titel Leukste Dorp van Groningen krijgt.

Ga direct naar:

Twitter

Hieronder kunt u alle belevenissen van het team van HLDVG volgen. Meer nieuws en informatie kunt u vinden op de website van Het Leukste Dorp van Groningen.