liveblog | 25 juni

112-nieuws zaterdag 24 juni: Schuurbrand in Pekela • Man bespuugt vrouwen • Motorrijder gewond

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 25 juni, 23:45 uur
23:45

Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in Stad

De bestuurder van een motor is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een naar het lijkt eenzijdig ongeval op de kruising van de Meerpaal met de Bakboordswal in de stad Groningen.
17:30

Man spuugt op Boterdiep vrouwen in het gezicht

De politie is op zoek naar een man die vrijdagochtend op het Boterdiep in de stad Groningen meerdere vrouwen in het gezicht heeft gespuugd. Op sociale media laat de politie weten op zoek te zijn naar getuigen en eventuele slachtoffers.
12:30

Motorrijder en automobilist botsen in Schildwolde

Op de Meenteweg in Schildwolde zijn zaterdagmiddag een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakte de motorrijder gewond.
De traumahelikopter werd opgeroepen voor hem, maar over de aard van de verwondingen is niets bekend.
Hulpdiensten in Schildwolde
Hulpdiensten in Schildwolde © 112Groningen
11:00

Man met drugs aangehouden in Winschoten

De politie heeft in Winschoten pepperspray moeten gebruiken om een 35-jarige man aan te houden. De man reed op een e-step door de Molenstad en ging er vandoor toen agenten hem wilden aanhouden. Uiteindelijk lukte het de agenten toch om de man aan te houden. Hij bleek in bezit van drugs en verkeerde onder invloed.
Een agent heeft pepperspray in de hand
Een agent heeft pepperspray in de hand © ANP / Hollandse Hoogte /Jeffrey Groeneweg
09:30

Met inkt besmeurd geld in de omloop

De politie is een onderzoek begonnen naar met inkt besmeurde bankbiljetten. In verband met dit onderzoek zijn een 22-jarige inwoner van Grootegast en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie waarschuwt dat er mogelijk nog meer met inkt bevlekte biljetten in de omloop zijn. Aangeraden wordt deze in te leveren bij de politie en niet uit te geven.
Geld
Geld © Jos Schuurman/FPS
06:30

Automobilist knalt tegen boom in Stad

Een automobilist is zaterdagmorgen op de Trompsingel in Groningen tegen een boom gereden. De bestuurder verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Doordat de chauffeur tegen de boom tot stilstand kwam, belandde hij niet met zijn voertuig in het water. De chauffeur raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.
Auto kwam tegen een boom tot stilstand
Auto kwam tegen een boom tot stilstand © Persbureau Meter\Ruben Huisman