Instellingen

Uitreiking Groninger Ondernemingsprijs 2011 live op TV Noord

RTV Noord zendt donderdag 29 september de uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs 2011 live uit. In een gevarieerd programma staat het Groninger ondernemerschap centraal. De uitzending wordt gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg.

Vanuit een feestelijke setting in de foyer van Martiniplaza in de stad Groningen onthult gedeputeerde Wilma Mansveld, als voorzitter van de jury, welke onderneming zich heeft onderscheiden in strategie, originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.


De drie genomineerde bedrijven dit jaar zijn: Witec Fijnmechanische Techniek BV uit Ter Apel, Bollegraaf Recycling Machinerie uit Appingedam en Bossers & Cnossen uit Groningen.

Het is uiteindelijk aan Commissaris van de Koningin Max van den Berg om de Groninger Ondernemingsprijs 2011 uit te reiken aan de winnaar.
Daarnaast komt internetondernemer Ben Woldring langs om te vertellen over succesvol ondernemen en is de muzikale ondersteuning in handen van Mr. Wallace.

De uitzending van de uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs gebeurt live tussen 20.23 en 21.00 uur. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald.