RTV Noord brengt versie 2.0 van apps uit

Altijd op de hoogte van het laatste Groningse nieuws. Dat kan met de gratis apps van RTV Noord voor iPhone en Android. Sinds vandaag is versie 2.0 van de apps beschikbaar met daarin een aantal leuke toevoegingen.
In de apps is nu nog meer nieuws te vinden, want er zijn een aantal nieuwe categorieën toegevoegd zoals 112-nieuws en het nieuws van FC Groningen en SC Veendam. Bij het bekijken van het nieuws heeft u nu ook de beschikking over meer foto's, kunt u snel zien of er audio en/of video bij een artikel te raadplegen is en snel "swipen" tussen artikelen. Ook kunt u zien wat de meest gelezen artikelen van het moment zijn. Heeft u nieuws voor RTV Noord? Met de ingebouwde nieuwstip kunt u nu meerdere foto's en video's sturen naar onze redactie.

Nieuwsalerts

Is er groot nieuws in Groningen? U hoeft nu niets meer te missen, want met onze nieuwsalerts laten we het u direct weten. U krijgt een gratis berichtje op uw telefoon die u direct naar het nieuws in de app brengt. U kunt deze functie natuurlijk ook uitzetten wanneer u niet gestoord wilt worden.

Live radio én TV

Met onze apps kon u al overal luisteren naar Radio Noord, maar nukunt u nu ook overal live TV Noord kijken.

Groningen in Beeld

Voor de liefhebbers van Groningen in Beeld is er ook nieuws. Die rubriek heeft een eigen plekje in de apps gekregen. De laatste foto's kunt u direct raadplegen en u kunt reacties lezen en achterlaten.
Kortom: De apps van RTV Noord zijn nu nog uitgebreider. U kunt ze rechtstreeks op uw mobiel downloaden vanuit de App Store (iPhone) en Android Market (Android) door de QR-codes op deze pagina te scannen of u kunt uw reeds geïnstalleerde app updaten op uw telefoon. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.rtvnoord.nl/apps.