Milan de Koe maakt droom als profvoetballer waar

Milan de Koe als speler van Harkemase Boys
Milan de Koe als speler van Harkemase Boys © Orange Pictures
Milan de Koe heeft een contract getekend bij SC Cambuur. De voetballer uit Zuidhorn was de afgelopen twee weken op proef bij de club uit Leeuwarden.
De Koe voetbalt het komende seizoen bij de eerstedivisionist met een optie voor nog een jaar. Hij speelde het afgelopen seizoen voor Harkemase Boys waar hij alle wedstrijden speelde en zes keer scoorde.

Gestopt met voetbal

Een kleine twee jaar geleden besloot hij te stoppen met voetballen. De verdediger maakte destijds de overstap van FC Groningen naar Fortuna Sittard. In de voorbereiding op het seizoen maakte hij een goede indruk, maar miste alleen in Limburg toch zijn familie en vrienden. Toen het voetballen weer begon te kriebelen, ging hij voor VV Zuidhorn spelen. Vervolgens werd hij opgepikt door Harkemase Boys.

Begonnen bij Cambuur

Bij Cambuur komt zijn droom om profvoetballer te worden alsnog uit. Sjors Ultee, die twee jaar geleden trainer was van Fortuna, is nu trainer van Cambuur. De Koe begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Cambuur om daarna de overstap te maken naar FC Groningen.