Instellingen

Duo overvalt cafetaria Quick'n Tasty

Cafetaria Quick n Tasty aan de Vechtstraat
Cafetaria Quick n Tasty aan de Vechtstraat © Google Streetview

GRONINGEN - Twee mannen hebben zaterdagavond rond 21:45 een overval gepleegd op afhaal-en bezorgcafetaria Quick'n Tasty aan de Vechtstraat in de stad Groningen.

De mannen, met bedekte gezichten, bedreigden een medewerker met een scherp voorwerp. Ze dwongen de medewerker de kassa open te doen. Het duo ging er vervolgens te voet met een nog onbekend geldbedrag vandoor.

Nadat de politie was ingelicht werd meteen actie ondernomen om de voortvluchtige daders in de directe omgeving van de cafetaria op te sporen. Dat is vooralsnog zonder resultaat gebleven. De politie is daarom op zoek naar mensen die rond 21:45 in de omgeving van de cafetaria iets verdachts hebben gezien, of die mogelijk getuige zijn geweest van de overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Het signalement van de daders is als volgt:
Verdachte 1: getinte huidskleur, ongeveer 24 jaar, ca. 1.80 a 1.85 lang, donker jack van glad materiaal. Verdachte 2: donkere huidskleur, ongeveer 20 a 22 jaar, ca. 1.70 a 1.75 lang, donker grijs (plasticachtig) jack met capuchon.