Beenbreuk domper op oefenduel SC Veendam

VRIES - De beenbreuk van Leyi Hu was dinsdagavond een fikse domper op het oefenduel tussen Be Quick 1887 en Sportclub Veendam (0-1). De speler van Be Quick brak zijn scheenbeen door een onstuimige tackle van Veendammer Mitch Apau.
Het voorval vond vlak voor de rust plaats. Beide trainers besloten om na de rust - en nadat Hu per ambulance van het veld was gehaald - toch verder te voetballen. Veendam won de wedstrijd op het veld van amateurclub VAKO uit Vries uiteindelijk door een doelpunt in de 82ste minuut van Panagiotis Rampavilas.
Nelson Vieira speelde zijn eerste wedstrijd na het tekenen van een amateurcontract bij de Oost-Groningers. Proefspeler Jukka Santala uit Finland maakte de negentig minuten vol als spits, maar maakte weinig indruk.