liveblog | 11 augustus

Lees terug: FC Groningen wint met 4-1 van Jong Ajax

FC Groningen is het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie prima begonnen met een 4-1 zege op Jong Ajax.
Laatst bijgewerkt: 11 augustus, 22:05 uur
22:05

FC Groningen wint met 4-1 van Jong Ajax

FC Groningen viert feest met de fans
FC Groningen viert feest met de fans © Orange Pictures
FC Groningen wint de seizoensopening van de Keuken Kampioen Divisie in de Euroborg met 4-1 van Jong Ajax. Marco Rente, Romano Postema, Tomas Suslov en Johan Hove zijn de doelpuntenmakers van de FC.
22:04

Hove pikt zijn goal mee

'90 In blessuretijd zet invaller Johan Hove de stand op 4-1. Hij werkt de bal via de binnenkant van de rechterpaal achter Setford. De verwachting was dat Hove een transfer zou maken, maar hij speelt nog in het shirt van de FC en met succes.
22:00

Laatste wissels FC Groningen

'90 In de blessuretijd mogen Thom van Bergen en Isak Maata nog minuten maken. Zij vervangen Suslov en Van Veen. Van Bergen krijgt meteen een grote kans op de 4-1.
Tomas Suslov viert z'n goal met trainer Dick Lukkien
Tomas Suslov viert z'n goal met trainer Dick Lukkien © Orange Pictures
21:52

Jong Ajax doet iets terug

'83 FC Groningen-keeper Michael Verrips is kansloos op de inzet van Christian Rasmussen. Twee minuten eerder wist hij een inzet van diezelfde Rasmussen nog tot hoekschop te verwerken.
21:46

Dubbele wissel FC Groningen

'76 Een dubbele wissel bij FC Groningen. Delaho Irandust en Thijmen Blokzijl zijn in de ploeg gekomen voor Romano Postema en Liam van Gelderen.
21:41

3-0 Suslov!

'71 Suslov zet vanaf rechts een aanval op. De bal blijft even hangen, maar komt weer voor de voeten van Suslov. Deze bedenkt zich niet en laat de verbouwereerde Setford kansloos. Het feestje van de 3-0 wordt direct gevierd met trainer Dick Lukkien.