Onrust rond Flames houdt aan

GRONINGEN - Het blijft onrustig rond GasTerra Flames. Uitspraken van voorzitter Rob Schuur, onder andere over afgelopen seizoen, in het Dagblad van het Noorden is menigeen in het verkeerde keelgat geschoten.
Spelers die de afgelopen twee jaar in Groningen speelden, reageren tegenover RTV Noord verbaasd op de uitlatingen van Schuur. Ze kunnen zich totaal niet vinden in de woorden van de voorzitter en de kritiek op de werkwijze van Van den Berg. Ook sponsors laten weten de uitlatingen van Schuur ongepast te vinden.
Schuur zei afgelopen zaterdag in een interview dat het team van Van den Berg al lange tijd geen vriendenploeg meer was. Bij het 'harde verdigen' van dat team zette hij nu vraagtekens. Met een verwijzing naar de voormalige kampioenscoach zei Schuur dat met de huidige coach Hakim Salem is afgesproken dat het bestuur 'geen publieke afstraffingen van spelers' meer wil.
Sterspeler Matt Haryasz richt zich in een reactie ook nog tot de fans in Groningen: "We zullen altijd van jullie houden, maar ik hoop dat jullie ook het nieuwe team zullen omarmen."