Instellingen

Opnieuw winkel in Sappemeer overvallen

SAPPEMEER - Aan de Noorderstraat in Sappemeer is dinsdag aan het eind van de middag een verf- en behangspeciaalzaak overvallen.

Een onbekende man bedreigde de 43-jarige medewerkster met een mes, omdat hij geld wilde. De vrouw kon de overvaller met een slimme truc naar buiten werken, waarna ze meteen de deur afsloot. De overvaller ging er zonder buit en lopend vandoor in de richting van het Heidemeer. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

De overvaller is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud; hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.75 -1.80 m. lang. Hij was gekleed in een donkere jas en droeg een donker gekleurde muts. De overvaller had zijn mond bedekt met een blauw/zwart geruite sjaal.

Het is de derde winkel in korte tijd die is overvallen in het centrum van Sappemeer, eerder werden al een drogisterij en een bakkerij overvallen. Het signalement van de overvaller op de verfzaak komt overeen met het signalement van de overvaller op de bakkerij. De politie vraagt mensen alert te zijn en het alarmnummer 112 te bellen bij verdachte situaties.