liveblog | 30 augustus

112-nieuws woensdag 30 augustus: Voertuig te water in Wildervank • Auto's botsen op N33 bij Wildervank

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 30 augustus, 20:59 uur
20:59

Auto te water in Wildervank

Aan de Bareveldstraat in Wildervank is rond 20.00 een auto te water geraakt. Aanvankelijk werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die was niet nodig. Niemand raakte gewond en de auto is inmiddels uit het water gehaald. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren.
De hulpdiensten rukten uit naar Wildervank
De hulpdiensten rukten uit naar Wildervank © Persbureau Meter
18:55

N33 deels afgesloten vanwege ongeval

Op de N33 bij Wildervank zijn drie voertuigen betrokken geraakt bij een botsing. Vanwege een eerder ongeval stond er een file, aan het begin van die file vond het ongeval plaats. Volgens een 112-fotograaf bleef het bij blikschade. De weg is in de richting van Assen afgesloten.
De auto's worden door een berger weggehaald
De auto's worden door een berger weggehaald © Persbureau Meter
17:45

Pick-up knalt tegen boom in Noordhorn

Op de Rijksstraatweg (N355) in Noordhorn is een pick-up truck tegen een boom gebotst. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. Hoe het met de betrokkenen is, of hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.
De hulpdiensten zijn ter plaatse in Noordhorn
De hulpdiensten zijn ter plaatse in Noordhorn © Persbureau Meter
17:00

Kop-staartbotsing in Glimmen

Op de Rijksstraatweg in Glimmen zijn drie auto's op elkaar gebotst. Bij het ongeluk waren een busje, een auto en een busje met aanhangwagen betrokken. Een 112-fotograaf ter plaatse spreekt van veel schade. Een persoon is behandeld in de ambulance. Het is niet bekend waardoor het ongeval kon gebeuren. De weg is afgezet, waardoor er een file ontstaat.
Ambulance met file er achter
Ambulance met file er achter © Persbureau Meter
15:55

Auto vat vlam na aftakeling Fremantle Highway

Bij bergingswerkzaamheden van het vrachtschip Fremantle Highway heeft een wagen vlam gevat. Op het moment dat de auto van het schip kwam, was hij al zwartgeblakerd, aldus een 112-fotograaf ter plaatse. De auto is na het lossen in een container met water geplaatst. Sinds 19 augustus zijn bergers bezig de auto's van het schip te halen.
De beschadigde wagen
De beschadigde wagen © ProNews