liveblog | 3 september

112-nieuws zondag 3 september: Auto-inbraken rond Ter Apel • Botsing met vier auto's op Europaweg

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 3 september, 20:30 uur
20:30

Auto-inbraken rond Ter Apel

Dit weekend is ingebroken in verschillende auto's in Ter Apel, Ter Apelkanaal en Nieuw-Weerdinge, Acht gedupeerden hebben zich bij de politie gemeld. Er is inmiddels een onderzoek opgestart en andere gedupeerden worden opgeroepen zich te melden. De daders hebben op de Viaducstraat in Ter Apel een deel van de buit weggegooid. Behalve gedupeerden worden ook eventuele getuigen gevraagd zich te melden via 0900-8844.
13:05

Botsing met vier auto's op Europaweg

Bij de verkeerslichten op de Europaweg in Stad heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen vier auto's. De hulpdiensten zijn ter plaatse. De weg is deels afgesloten. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Drie auto's worden door een bergingsbedrijf weggesleept.
De botsing op de Europaweg
De botsing op de Europaweg © 112 Groningen
09:30

Mogelijk gaslek in Stad

De brandweer in Stad is uitgerukt voor een melding van een gaslucht in een woning bij de T.W.S. Mansholtstraat. De brandweer is met een tankautospuit ter plekke en verricht metingen in een woning.
Politie en brandweer ter plaatse
Politie en brandweer ter plaatse © Persbureau Meter
09:25

Man valt van scootmobiel

Op de Dilgtweg in Haren is een man gevallen met zijn scootmobiel. Het slachtoffer wordt behandeld door omstanders, personeel van zorgcentrum Dilgt en ambulancepersoneel.
Ambulance op de Dilgtweg
Ambulance op de Dilgtweg © Patrick Wind
05:25

Persoon aangetroffen in water

Op de Sluisweg in Kiel-Windeweer is vanmorgen een overleden persoon in het water aangetroffen. Dit gebeurde ter hoogte van de N962. De politie sluit een misdrijf uit en vermoed dat er sprake is van een ernstig ongeval. Lees hier verder,
Hulpdiensten zijn ter plaatsen
Hulpdiensten zijn ter plaatsen © Persbureau Meter