Noord Scoort #21: Deal met Kuiper en Emeran kan druk niet aan

Jordy Kuiper en Niiwino sluiten deal
Jordy Kuiper en Niiwino sluiten deal © Noord Scoort/RTV Noord
Vanaf de Martinitoren kan Donar-basketballer Jordy Kuiper het bordes van het Groningse stadhuis zien. Hij sluit, ondanks de situatie van de club, niet uit dat hij daar eind van het seizoen staat.
Want ook dit Donar kan best kampioen worden. Dat bluft Kuiper tegen presentator Niiwino Geertsema in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen Noord Scoort. Mocht het er echt van komen, dan gaan beide mannen opnieuw de Martinitoren op. Maar dan mét fles champagne.
Kuiper denkt aan vol bordes

Topsport met diabetes

Bij zijn ouders op de bank deelt Kuiper hoe het is om als topsporter suikerziekte te hebben. Zijn ouders, groot Donar-supporters, horen het trots aan.
Topsport met diabetes

Echte winnaar wint vuurdoop

Paul Matthijs beleeft zijn vuurdoop als trainer in de eerste thuiswedstrijd van zijn club Be Quick. Hij had zich voorgenomen rustig te blijven, maar zijn stem schalt over de Esserberg.
Echte winnaar wint vuurdoopc

Captain Kjeld

Het nieuwe Donar presenteerde zich in Wildervank met een oefenwedstrijd tegen een Engels team. Noord Scoort was er bij en ziet wat het voor Kjeld Zuidema betekent dat er nu een 'c-tje' achter zijn naam staat.
Het nieuwe Donar van Captain Kjeld

Latjeschieten met Noam Emeran

Zo speel je voor wereldclub Manchester United, en zo ben je de eerste kandidaat van het nieuwe seizoen Latjeschieten in Noord Scoort. Hoe brengt hij het er af?
Latjeschieten met Noam Emeran
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De eerste Noord Scoort van het nieuwe seizoen kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 4 september

Bekijk ook: