Vroeg op Noord wakker worden met Babette en Ed

Koffie zetten, broodje smeren. De kinderen naar school brengen, of lekker langzaam aan de dag beginnen. De radio staat op Noord. Gewoon thuis, of in de auto.
Van Zes Tot Noord hoort voor veel mensen net zo bij het ochtendritueel als een eitje bij het ontbijt. Logisch, eigenlijk. Als er iets bijzonders is gebeurd in Groningen en de rest van de wereld , dan hoor je het op Noord. Het liefst brengen we positieve berichten, maar slecht nieuws schuwen we niet. Vanaf 2 januari krijgt presentator Edwin in ’t Veld gezelschap in de ochtend. Babette Alma kruipt elke dag vroeg uit de veren om samen met Edwin een nieuw ochtendprogramma te gaan presenteren. Vroeg op Noord gaat het programma heten. Van zes tot tien gaan Babette en Edwin met producent Myrthe Klaus een show maken waarbij het heerlijk wakker worden is. Aan de ontbijttafel serveren Babette en Edwin Groningse nieuwtjes, leuke spelletjes, het weer met Piet Paulusma, nieuws van buiten onze provinciegrenzen en opgewekte muziek. Okkie Smit en Rob Mulder gaan dagelijks op pad om live verslag te doen van een gebeurtenis. Dat kan een groot evenement zijn. Maar het kan ook iets heel kleins zijn, waar we de schijnwerpers op richten. De hele ploeg staat te popelen om te beginnen!

De nachtwerker

De nachtwerker maakt een come-back in Vroeg op Noord. Bent u ook 's nachts aan het werk? Geef dan uw naam, beroep en telefoonnummer aan ons door. Mogelijk werkt u niet alle nachten en heeft u een voorkeur voor een bepaalde dag, dan kan u dat ook aan ons doorgeven. Dat kan telefonisch tijdens de uitzending van Vroeg op Noord, op 050-3188288. Mailen kan ook. Graag minimaal een dag van tevoren, op vroegopnoord@rtvnoord.nl

Arbeidsbureau Noord

Nieuws komt vaak onverwacht, maar dat geldt niet voor het nieuws over de crisis in de Eurolanden. Nu al weten we dat de gevolgen van de crisis ook in 2012 weer talloze headlines gaat opleveren. Mogelijk heeft de crisis ook voor u zelf ingrijpende gevolgen. Vroeg op Noord gaat een poging doen een handje te helpen, met Arbeidsbureau Noord. We brengen twee keer per week werkgevers en werknemers bij elkaar. Presenteer uzelf 's ochtends in korte maar krachtige bewoordingen, en wie weet komt u via ons in contact met uw werknemer of werkgever van uw dromen.
Aanmelden kan tijdens de uitzending van Vroeg op Noord, op 050-3188288. Mailen kan ook, graag ruim van tevoren, op vroegopnoord@rtvnoord.nl