liveblog | 15 september

Lees terug: FC Groningen in Euroborg onderuit tegen ADO Den Haag (0-1)

FC Groningen speelde vrijdagavond de vijfde competitiewedstrijd in de eerste divisie tegen ADO Den Haag. De Groningers verloren met 1-0. In dit liveblog lees je de belangrijkste ontwikkelingen op het veld terug.
Laatst bijgewerkt: 15 september, 21:56 uur
21:56

Afgelopen: 0-1

90+7' Het is afgelopen. FC Groningen lijdt voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag. ADO Den Haag is met 1-0 te sterk. Maandagavond komt de FC alweer in actie. Dan komt Jong PSV op bezoek in Euroborg. Uiteraard is RTV Noord er dan weer live bij. Fijne avond. Moi!
21:51

Van Veen schiet tegen de lat

90+2' Daar is FC Groningen heel dichtbij de gelijkmaker. Van Veen schiet snoeihard tegen de lat. Even daarna de laatste wissel bij FC Groningen: Kristian Lien voor Määttä.
21:49

Blessuretijd

90' Er komen zes minuten blessuretijd bij.
21:44

Supporters: 'Alles of niets'

84' De Noordtribune zingt 'alles of niets'. Voorlopig lijkt het niets voor de FC. ADO Den Haag blijft redelijk eenvoudig op de been vanavond. Ondertussen verlaat Luciano Valente het veld voor Thom van Bergen. Nog maar eens een aanvullende impuls voor de ploeg van Lukkien.
21:32

Verrips voorkomt 0-2

73' Een kolderiek moment achterin bij FC Groningen leidt bijna tot 0-2. Radinio Balker geeft zomaar een hoekschop weg. De bal wordt vervolgens ingekopt door ADO-speler Matteo Waem en op fraaie wijze gered door Verrips.
21:31

Lukkien wisselt

71' Twee wissels bij FC Groningen. Jorg Schreuders en Fofin Turay komen in het veld voor Marco Rente en Noam Emeran.