Noord Scoort #22: FC-meiden schrijven geschiedenis en winnaar neemt RUN-tattoo

Blijdschap bij de FC-meiden
Blijdschap bij de FC-meiden © Noord Scoort/RTV Noord
Gezelligheid en topprestaties gaan hand in hand bij de RUN van Winschoten. Zo is presentator Niiwino Geertsema met Noord Scoort in de gezelligste straat én spreekt hij de bijzonder uitgedoste winnaar van de 100 km.
De bewoners van de Noorderstraat in Winschoten wisten het nog niet toen Niiwino een bezoekje bracht, maar ze kregen de straatprijs voor de gezelligste straat van het parcours. Is dat terecht?
Wat een gezelligheid bij de RUN van Winschoten

RUN-tattoo

Rolf en Wycher zijn met elkaar getrouwd zonder dat hun eigen partners het weten. Samen praten ze de RUN aan elkaar, maar wie 'lult' er het meest? En de Braziliaanse winnaar van de 100 kilometer zit onder de plakplaatjes. Is er nog ruimte voor een RUN-tattoo?
Ruimte voor een RUN-tattoo?

FC-meiden schrijven historie

De meiden onder 16 jaar van FC Groningen moet over vijf jaar een eredivisieteam vormen. Afgelopen weekend speelden ze de eerste officiële thuiswedstrijd en die wonnen ze!
FC-meiden schrijven historie

Disappointing Duarte

Bij het Latjeschieten gaat Laros Duarte de strijd aan met ploeggenoot Noam Emeran. Raakt de middenvelder meer dan twee keer de lat of is het teleurstellend wat hij op de lat/mat legt?
Disappointing Duarte
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De complete uitzending van Noord Scoort kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 11 september

Bekijk ook: