liveblog | 18 september

Lees terug: Liveblog FC Groningen - Jong PSV, eindstand 4-0

FC Groningen heeft na een prima eerste helft met 4-0 gewonnen van Jong PSV. Die stand stond bij rust al op het scorebord. De goals werden gemaakt door Määttä, Van Veen, Abraham en Balker.
Laatst bijgewerkt: 18 september, 21:50 uur
21:50

Wedstrijd is afgelopen

90' Na een uitstekende eerste helft laat FC Groningen het na rust toch een beetje liggen. Desondanks boekt FC Groningen een mooie 4-0 zege op Jong PSV. FC Groningen klimt dankzij de zege naar de vijfde plaats met tien punten uit zes wedstrijden.
21:47

Goede kans Van Bergen

90' In blessuretijd krijgt Thom van Bergen een goede kans. Kjell Peersman weet echter redding te brengen. Het blijft 4-0.
21:37

Enorme kans Van Veen

81' Een enorme kans voor FC Groningen. Een voorzet van Määttä wordt aangeraakt door Hove waarna Van Veen in kansrijke positie de bal naast werkt. Even later wordt Valente vervangen door Thom van Bergen. De vijfde en laatste wissel van FC Groningen.
21:31

Valente werkt naast

74' We moesten er even op wachten, maar daar was eindelijk weer een kans voor FC Groningen. Gehinderd door een verdediger werkt Valente de bal naast het doel van Jong PSV. De gasten hebben in de tweede helft het meeste balbezit, maar kansen levert het niet op voor de jonge Eindhovenaren.
21:21

Driedubbele wissel FC Groningen

63' Dick Lukkien brengt drie verse krachten binnen de lijnen. Delaho Irandust, Joey Pelupessy en Thijmen Blokzijl komen in de ploeg. Zij vervangen Paulos Abraham, Leandro Bacuna en Marco Rente.
21:06

Goede poging Hove

50' Bijna was daar de 5-0. Hove volleyt de bal een half metertje naast de linkerpaal.