SC Veendam begint 2012 met nederlaag

'S-HERTOGENBOSCH - SC Veendam is de tweede competitiehelft teleurstellend begonnen. De uitwedstrijd tegen FC Den Bosch werd met 3-0 verloren.
Met nieuwelingen Lars Hutten en Kaye Coppoolse in de basis, begon de wedstrijd slecht voor SC Veendam. Binnen zeven minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg door een doelpunt van Danny Verbeek, na slecht uitverdedigen van de Veendammers. Beide ploegen waren verder niet echt gevaarlijk in de eerste helft.
Twaalf minuten na rust verdubbelde FC Den Bosch de score, doordat Ralf Seuntjens uit de rebound binnen kon schieten. Vervolgens werden de Veendammers een paar keer gevaarlijk via pogingen van Jelle Wagenaar en Lars Lambooij. Vooral invaller Panagiotis Rampavilas kreeg acht minuten voor tijd een grote kans, maar hij miste voor open doel. Een minuut voor het einde van de wedstrijd schoot Danny Menting nog een bal op de lat en ook de rebound werd vervolgens niet binnengeschoten door Rampavilas. Kort daarna maakte invaller Gevaro Nepomuceno vanuit de counter nog de 3-0 voor FC Den Bosch.
SC Veendam blijft één na laatste staan in de Jupiler League met 11 punten uit 18 wedstrijden.