Instellingen

Huistra wil selectie FC Groningen graag nog aanvullen

© Acta Fotografie

GRONINGEN - FC Groningen-trainer Pieter Huistra ziet zijn selectie het liefst nog aangevuld na het vertrek van Danny Holla naar VVV. Paco van Moorsel een half jaar eerder van FC Den Bosch naar het Noorden halen, is volgens de trainer niet de optie waar momenteel naar gekeken wordt.

"Komende zondag vangen we het anders op, maar liefst zie ik de lege plek die in de selectie is ontstaan, wel ingevuld", aldus Huistra. Mede omdat Holla niet is verkocht, maar voor de rest van het seizoen wordt verhuurd, heeft FC Groningen financieel beperkte mogelijkheden.

Huistra: "En eigenlijk willen we dan versterking voor langere tijd, niet voor drie, vier maanden. Maar een speler die daarna ook stappen bij ons kan maken." Huistra denkt bij de aanvulling van zijn selectie eerder aan een back of een vleugelaanvaller dan een middenvelder. De transfermarkt is nog tot 31 januari open.

FC Groningen speelt komende zondag thuis tegen Heracles Almelo, de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Vermoedelijke opstelling: Luciano; Hiariej, Van Dijk, Kappelhof en Burnet; Kieftenbeld en Sparv; Tadic, Pedersen en Andersson; Texeira.