Coach (53) speelt twee potjes tafeltennis mee: ‘De spierpijn valt nog mee’

Shuohan Men won twee keer voor Klimaatgroep Stars
Shuohan Men won twee keer voor Klimaatgroep Stars
De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum heeft de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie verloren. Het team was niet op volle sterkte. In Hattem was Smash met 5-2 te sterk.
Coach Jan Tammenga stond zelf twee keer achter de tafel. De routinier was niet opgewassen tegen zowel Laurens Tromer als Brent Ronde. Dat was geen schande en het lukte hem zelfs om een game af te snoepen van de laatstgenoemde. De tafeltennisveteraan van 53 jaar was genoodzaakt om zelf in actie te komen omdat beide Franse spelers, Douin en Chobeau, niet inzetbaar waren vanwege de Franse kampioenschappen.

Nog wel bovenaan

De hoop was door hun afwezigheid gevestigd op Colin Rengers en Shuohan Men. Het tweetal sprokkelde twee punten bijeen. Alleen Men slaagde erin om twee keer te winnen. Het dubbelspel ging nipt verloren met 3-2.
Ondanks de nederlaag staat Klimaatgroep Stars nog wel bovenaan in de eredivisie. Het team voert de ranglijst aan met negen punten uit twee wedstrijden. 'Het zat dicht bij elkaar. Het had ook 6-1 voor hun kunnen worden, maar ook 4-3 voor ons. En gelukkig valt de spierpijn mee voor mij, de uitslag niet echt', liet Tammenga weten.