Noord Scoort #24: Martiniplaza zindert van opluchting bij terugkeer Donar

Niiwino met de redder van Donar, Jakob Klompien
Niiwino met de redder van Donar, Jakob Klompien © RTV Noord
In deze aflevering staat Donar centraal. De basketbalclub leek deze zomer dood en begraven, maar uiteindelijk lukte het toch een doorstart te maken. Alle reden dus voor Noord Scoort om naar de eerste thuiswedstrijd te gaan, waarin Donar het opnam tegen aartsrivaal Den Bosch.
Voordat de wedstrijd begint, is Niiwino bij de boekpresentatie van 'Donar 50 jaar'. Hij spreekt de auteurs, ontmoet een bijzondere oud-speler en ziet de uitreiking van het eerste exemplaar.
Donar presenteert het nieuwe boek 'Donar 50 jaar'

Verwachtingsvol Martiniplaza

De basketbaltempel van Groningen stroomt weer vol voor een avondje Donar. Blije gezichten bij de supporters en personeelsleden voor aanvang van de wedstrijd.
Verwachtingsvol Martiniplaza

De Koffiecorner

De Koffiecorner ziet FC Groningen momenteel weinig kansen creëren. Het spel moet nog een stuk beter. Dat is de conclusie van Stefan, Martin en Niiwino na de winst op Helmond Sport (2-1).
De Koffiecorner

GIJS weer op het ijs

De ijshockeyers van Gijs spelen hun eerste wedstrijd van het seizoen thuis in Kardinge. En net als vorig seizoen doet de ploeg weer zijn uiterste best om mee te strijden voor het kampioenschap, maar of dat genoeg is voor de seizoensouverture?
GIJS weer op het ijs

Parcoursrecord in Martenshoek

De 4 mijl van Groningen op 8 oktober is aanstaande en dus bereiden veel lopers zich voor. Zo is er ook een mooie opkomst bij de 7 kilometer van Martenshoek in Hoogezand. En één ding is vooraf zeker: er wordt een nieuw parcoursrecord neergezet!
Parcoursrecord in Martenshoek
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De complete uitzending van Noord Scoort kun je hier zien:
Noord Scoort van maandag 25 september

Bekijk ook: