Vragenlijst: wat is voor jou belangrijk voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen?

Stemmen mag op 22 november
Stemmen mag op 22 november © ANP
Over ruim een maand zijn er vervroegde verkiezingen voor de Tweede Kamer. Begin juli werd duidelijk dat het vierde kabinet van premier Mark Rutte de eindstreep niet zou halen. De coalitie van VVD, D66, CDA en ChristenUnie spatte uit elkaar door onenigheid over maatregelen om migratie naar Nederland in te dammen.
Sindsdien zijn politieke partijen tot aan de verkiezingen van 22 november druk doende om te proberen om de thema's die zij belangrijk vinden tot de belangrijkste onderwerpen van de campagne te bombarderen.
De NOS en de regionale omroepen willen graag weten wat jij belangrijk vindt, wat je bezig houdt en waar jij je zorgen over maakt.
Waar moet de politiek zich voor inzetten? Maak je je zorgen om de woningmarkt, om je financiële situatie of om de zorg? Vertrouw je de overheid wel of niet? Gaat je aandacht uit naar natuur en klimaat, of vind je de landbouw belangrijker? Of hecht je aan beiden?
We willen graag weten wat jij ervan vindt, dus doe mee aan dit publieksonderzoek! Dit is geen opiniepeiling, maar een middel om ervaringen en verhalen van mensen te vergaren en te horen wat er leeft in ons land. Het helpt ons de komende weken, op weg naar de verkiezingen, nog beter te berichten over wat jij belangrijk vindt.
Je kunt je mening geven en ervaringen delen door onderstaande vragenlijst in te vullen. We stellen het zeer op prijs als je meedoet. Je antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Werkt de vragenlijst hieronder niet goed? Klik dan op deze link.