Limburgers geen partij voor Klimaatgroep Stars

Colin Rengers kreeg regelmatig applaus van het publiek
Colin Rengers kreeg regelmatig applaus van het publiek © Klimaatgroep Stars
Klimaatgroep Stars heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt. De tafeltennissers uit Middelstum blijven daardoor koploper in de Eredivisie.
In eigen hal werd Westa uit Wessem met 6-1 verslagen. De Limburgers hadden de beschikking over twee Letse internationals.

Spektakel

Stars-coach Jan Tammenga kon voor het eerst in de najaarscompetitie beide Franse spelers uit zijn spelersgroep opstellen. Kopman Clement Chobeau won zijn beide enkelpartijen, zijn landgenoot Alexis Douin was de enige die zondagmiddag een wedstrijd verloor. Dat was een een kleine domper op de ruime zege.
Douin zorgde in zijn gewonnen partij voor spektakel door bij het laatste punt de bal van achter zijn rug langs zijn tegenstander te smashen. De twee Franse spelers stonden voor het eerst samen achter de tafel in het dubbelspel.

Applaus

Ook Colin Rengers kreeg regelmatig applaus van het publiek. In zijn tweede gewonnen partij was hij in vijf games zijn opponent de baas door enkele fraaie slagenwisselingen winnend af te sluiten.
Klimaatgroep Stars heeft nu vijftien punten uit drie wedstrijden. De teams achter de ranglijstaanvoerder uit Middelstum hebben een wedstrijd minder gespeeld.