Na Marumer ook kassa voor Muntendammer bij Miljoenenjacht: 155.000 euro

Michael en zijn vriendin krijgen de cheque overhandigd van Linda de Mol
Michael en zijn vriendin krijgen de cheque overhandigd van Linda de Mol © Roy Beusker Fotografie
Het televisieprogramma Miljoenenjacht van de Postcode Loterij is onze provincie dit najaar gunstig gezind. Was het op 18 september raak voor Ivo uit Marum met 679.000 euro, zondagavond viel de 37-jarige Michael uit Muntendam in de prijzen. Hij won 155.000 euro in de spelshow.
Michael was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en wist alle tegenkandidaten weg te spelen, zodat hij naast Linda de Mol kwam te staan om het befaamde spel met de gouden koffers te spelen. Uiteindelijk wist hij 155.000 euro in de wacht te slepen.
De winst toverde een brede glimlach op het gezicht van de Muntendammer, die samen met zijn vriendin in de studio aanwezig was. Het stel heeft drie kinderen en die profiteren vermoedelijk ook mee van de prijs. 'Ik zou graag met de kinderen een keer naar Disneyland willen in Parijs of misschien zelfs Florida. Daarnaast is het een droom om een keer een reis te maken naar Australië', vertelde hij.

Reis naar Zuid-Afrika

Michael was overigens niet de enige Muntendammer die in de prijzen viel. Plaatsgenote Ulrike won een reis naar Zuid-Afrika ter waarde van 10.000 euro, inclusief duizend euro zakgeld. Ze won die prijs omdat Michael deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het spel.
Ulrike won een reis naar Zuid-Arika
Ulrike won een reis naar Zuid-Arika © Roy Beusker Fotografie
Daarnaast kwam Johan uit Muntendam tot de tweede ronde, maar viel daar als eerste af. Als troostprijs nam hij duizend euro mee naar huis.