liveblog | 7 oktober 2023

112-nieuws zaterdag 7 oktober: Auto ondersteboven bij aanrijding in Haren • Scootmobiel en auto botsen

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 7 oktober 2023, 15:20 uur
15:20

Auto ondersteboven bij aanrijding in Haren

Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Waterhuizenweg in Haren, is zaterdagmiddag één van de betrokken voertuigen op z'n kop beland.
Meerdere inzittenden werden door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.
Eén van de voertuigen belandde ondersteboven
Eén van de voertuigen belandde ondersteboven © Persbureau Meter
14:45

Wielrenner en auto botsen op Meerweg in Haren

Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Meerweg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van restaurant De Rietschans. De wielrenner raakte gewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De racefiets in de berm op de Meerweg
De racefiets in de berm op de Meerweg © 112 Groningen
14:00

Aanrijding tussen scootmobiel en auto in Ter Apel

Op de Westerstraat in Ter Apel zijn vanmiddag rond 12.30 uur een scootmobiel en een auto op elkaar gebotst De bestuurder van de scootmobiel is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoek hoe het ongeval kon gebeuren.
De hulpdiensten bij het ongeluk in Ter Apel
De hulpdiensten bij het ongeluk in Ter Apel © Persbureau Groningen
09:00

Auto botst op plaatsnaambord Nieuw-Buinen

Op de N374 bij Nieuw-Buinen is vanmorgen rond 07.30 uur een auto van de weg geraakt. De automobilist ramde het plaatsnaambord bij het uitrijden van het dorp en kwam met een beschadigde auto in de berm tot stilstand.
Vanwege het ongeluk werd één weghelft afgesloten. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.
De automobilist heeft het plaatsnaambord geraakt
De automobilist heeft het plaatsnaambord geraakt © Van Oost Media