liveblog | 9 oktober 2023

112-nieuws zondag 8 oktober: Ernstig ongeval bij Kolham • Mishandeling in Hoogkerk

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 9 oktober 2023, 23:45 uur
23:45

Ernstig ongeval bij Kolham

Op de N387 bij Kolham heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden met een auto. De bestuurster van het voertuig is uit bocht gevlogen en met de wagen tegen een boom geknald. Verschillende hulpdiensten waren snel aanwezig en hebben de automobiliste uit het voertuig gehaald. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. De weg is afgesloten voor het verkeer, zodat de politie onderzoek kan doen.
21:15

Mishandeling in woning Hoogkerk

In een woning aan de Kerkstraat in Hoogkerk is gisteravond een persoon mishandeld. In eerste instantie werd gedacht aan een overval op de woning. In verband met deze mishandeling zijn vier verdachten aangehouden in de omgeving van de woning, Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat en ook de aanleiding voor de mishandeling is onduidelijk.
Veel politie op de been in Hoogkerk
Veel politie op de been in Hoogkerk © 112Groningen.nl
18:20

Brand op schoolplein

Op het schoolplein van de openbare basisschool Menterhorn aan de Gandhiweg in Muntendam heeft brand gewoed. Er kwam veel rook vrij en door de hitte is een aantal ramen van de school gesprongen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. De brandweer was er snel bij om het vuur te blussen.
Brand op het schoolplein van obs Menterhorn
Brand op het schoolplein van obs Menterhorn © Dennie Gaasendam