liveblog | 10 oktober 2023

112-nieuws dinsdag 10 oktober: Botsing op N33 • Gestolen iPad uit Zuid-Holland in Groningen gevonden

In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 10 oktober 2023, 17:00 uur
17:00

Botsing tussen twee auto's N33

Op de N33 bij afslag Roodeschool/Uithuizen zijn twee auto's op elkaar gebotst. Het is onbekend hoeveel gewonden er zijn.
Politie bij N33
Politie bij N33 © 112Groningen
12:30

Fietser gevallen in Bedum

Een fietser is gevallen op de Vlijt in Bedum. De val was dusdanig hard dat er ook een traumahelikopter was opgeroepen, maar die bleek onnodig.
Ambulance en politie in Bedum
Ambulance en politie in Bedum © 112Groningen
09:45

Gaslek in Zuidwolde

Aan de Schoolstraat in Zuidwolde is dinsdagochtend een gaslek ontstaan. De brandweer van Bedum heeft de omgeving veiliggesteld. Het lek is waarschijnlijk ontstaan tijdens graafwerkzaamheden. Enexis zal het lek dichten.
Gaslek in Zuidwolde!
Gaslek in Zuidwolde! © Remco van den Berg/ 112 Groningen
09:00

Gewonde bij aanrijding Bedum

Bij een ongeluk op de Lijnbaan in Bedum is dinsdagochtend één persoon gewond geraakt. Bij de botsing waren twee voertuigen betrokken. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.
Bij de botsing raakte één persoon gewond
Bij de botsing raakte één persoon gewond © Gijs Bouman/ 112 Groningen
08:45

File door aanrijding A7 bij Marum

Door een aanrijding op de A7 bij Marum, is dinsdagochtend een file ontstaan. Bij het ongeval botsten meerdere auto's op elkaar, een aantal voertuigen zou na de aanrijding zijn doorgereden. Voor zover bekend raakte er bij het ongeval niemand gewond. Twee auto's moesten uiteindelijk door een berger worden afgesleept.
Bij de aanrijding raakte niemand gewond
Bij de aanrijding raakte niemand gewond © Persbureau Meter
08:15

Flinke rookontwikkeling bij hooibrand De Onlanden

Aan de Helmerdijk, tussen Eelde en Peize, is dinsdagochtend brand ontstaan in een stapel hooibalen. Bij de brand komt flink wat rook vrij. Dat trekt richting De Onlanden. De brandweer is met meerdere ploegen uitgerukt om het vuur te bestrijden. Ze krijgt daarbij hulp van een kraan, die de hooibalen uit elkaar trekt.
Een kraan trekt de hooibalen uit elkaar
Een kraan trekt de hooibalen uit elkaar © Persbureau Meter/ Ruben Huisman