liveblog | 11 november

112-nieuws zaterdag 11 november: Vluchtende automobilist raakt agent • Wielrenners gewond • Hardrijder raakt rijbewijs kwijt

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 11 november, 16:40 uur
16:40

Wielrenners gewond na val in Foxhol

Op het fietspad langs de Energieweg in Foxhol zijn zaterdagmiddag twee wielrenners ten val gekomen. Eén van de twee zou in een groef zijn gereden.
Er kwamen twee ambulances ter plaatse. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.
Hulpdiensten in Foxhol
Hulpdiensten in Foxhol © Venema Media
15:40

Automobilist raakt agent na negeren stopteken

De politie heeft afgelopen nacht in Roden een 37-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. Hij was eerder in de nacht gespot in het horecagebied van de stad Groningen. Daar gaven twee agenten op de fiets hem een stopteken, waarna hij gas gaf.
Volgens teamchef Gerard de Jonge sprongen zijn collega's aan de kant, maar werd één van de twee agenten toch geraakt. Volgens De Jonge is het goed afgelopen.
Na zijn aanhouding in Roden, weigerde de man nog een bloedproef. De politie verdenkt de man van alcohol en/of drugsgebruik.
14:50

Twee wagens botsen in Veendam

Aan de Lloydsweg in Veendam zijn twee auto's op elkaar gebotst. Een van de wagens is in een sloot naast de weg tot stilstand gekomen. Er zijn drie ambulances ter plaatse. Ook brandweer en politie zijn aanwezig.
Ambulances bij het ongeval in Veendam
Ambulances bij het ongeval in Veendam © Dennie Gaasendam
14:40

Auto gestolen bij bedrijf in Ten Boer

Bij een autohandelaar in Ten Boer is afgelopen nacht een auto gestolen. Dat schrijft het bedrijf op Instagram. Het bedrijf vraagt mensen die meer informatie hebben op zich te melden.
13:50

Auto op de kant na aanrijding in Nieuwe Pekela

Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Prunuslaan in Nieuwe Pekela is een van de twee voertuigen gekanteld en op de zijkant terechtgekomen. De politie is aanwezig. Volgens een aanwezige 112-fotograaf raakte niemand gewond.
Politie bij het ongeval in Nieuwe Pekela
Politie bij het ongeval in Nieuwe Pekela © Dennie Gaasendam
12:30

Drugs in beslag genomen in Stadskanaal

De politie in Stadskanaal heeft tijdens een surveillance een persoon aangehouden. Diegene had een partij verdovende middelen bij zich. De drugs zijn in beslag genomen, meldt de politie Stadskanaal op Instagram.
Een deel van de aangetroffen drugs
Een deel van de aangetroffen drugs © Politie Stadskanaal