Noord Scoort #31: 'Wij zijn Nova Tech Lycurgus, wij zijn de beste'

Arie Wink, Joop Alberda en Ramón AB
Arie Wink, Joop Alberda en Ramón AB © Noord Scoort/RTV Noord
Deze aflevering van Noord Scoort draait om Lycurgus. De volleybalclub heeft een nieuwe eigenaar en dus wordt er van grote successen gedroomd.
Niiwino sprak met de hoofdpersonen bij de persconferentie in Martiniplaza, de nieuwe thuishaven van Lycurgus. De verwachtingen bij onder meer coach Arjan Taaij en nieuwe eigenaar Ramón AB waren hooggespannen.
Lycurgus heeft een nieuwe eigenaar

Martiniplaza moet vol

De nabije toekomst lijkt Lycurgus goedgezind en daar willen velen graag bij zijn. Assistent-trainer Gerard Smit wil nog wel een jaartje langer door, 'Superfan' Heiko kan zijn tranen niet bedwingen en nieuwe directeur Joop Alberda wil vierduizend man op de tribunes.
Martiniplaza moet vol

De Koffiecorner

Op het veld ziet het spel er beter uit, maar het ontbreekt nog aan doelpunten. Kevin van Veen zit alleen nog steeds op de bank en dat doet Martin pijn. Wat is dat toch met Groningen en spitsen?
De Koffiecorner

Twee broers op het NK Judo

De één (Lars) werd dit jaar Europees kampioen bij de jeugd, de ander (Sven) heeft de wereldtop al uit zijn hoofd gezet. Toch stonden de broers Van Oostrum samen op het NK Judo en dat vinden ze 'super tof'.
Twee broers op het NK Judo
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De complete uitzending van Noord Scoort kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 13 november

Bekijk ook: