liveblog | 15 november 2023

112-nieuws woensdag 15 november: Pakketbezorger te water • Wegwerkwagen op de kant • Ongeluk op A28

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Laatst bijgewerkt: 15 november 2023, 20:10 uur
20:10

Man met 3D-geprint wapen aangehouden

De politie heeft na meerdere weken van onderzoek een verdachte aangehouden. Er werd bij hem een 3D-geprint automatisch wapen gevonden.
17:15

Aanrijding op Europaweg

Bij een aanrijding op de Europaweg ter hoogte van de oprit naar de zuidelijke ringweg in Groningen is een auto beschadigd. Er raakte niemand gewond. De auto moest worden afgesleept, waardoor het andere verkeer veel hinder ondervond.
Aanrijding op de Europaweg in Stad
Aanrijding op de Europaweg in Stad © 112Groningen.nl
17:00

Brand bij bedrijf in Roden

In een loods van een bedrijf aan de Ceintuurbaan Noord in Roden heeft brand gewoed. De loods stond vol met rook, maar het is onduidelijk wat er in brand heeft gestaan. Door te ventileren verdween de rook.
De brandweer in actie bij het pand in Roden
De brandweer in actie bij het pand in Roden © Persbureau Meter
14:49

Gaslucht in bedrijfspand Groningen

De brandweer kreeg een melding van een gaslucht binnen bij een bedrijfspand aan de Korreweg in Groningen. volgens de aanwezige fotograaf is het pand ontruimd. Brandweerlieden zijn met meet apparatuur en ademluchtmasker naar binnen..
13:45

Keukenbrand in Stad snel geblust

In een woning aan de Hortensialaan in de Bloemenbuurt in Groningen heeft korte tijd een brand gewoed. Volgens een woordvoerder van de brandweer ging het om een keukenbrand. De brand is inmiddels geblust. De straat is enige tijd afgesloten geweest.
De brand zorgde voor enige rookontwikkeling
De brand zorgde voor enige rookontwikkeling © 112Groningen
12:35

Pakketbezorger belandt in water bij Den Horn

Een pakketbezorger is woensdagmiddag met zijn bus in het water geraakt op de Weersterweg bij Den Horn. Dat gebeurde rond kwart over twaalf. De bezorger kwam met de schrik vrij. De bestelbus wordt uit de sloot getakeld.
De bestelbus in een sloot bij Den Horn
De bestelbus in een sloot bij Den Horn © Persbureau Meter