De Koffiecorner #222 (met Hans Nijland): 'Als je een normaal bedrijf was moest je je financieel verrekte veel zorgen maken, dat is klip-en-klaar'

De Koffiecorner-crew
De Koffiecorner-crew © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Invalpresentator Leo Wassing, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
Hans Nijland is te gast in deze 222e aflevering. Hij heeft nog vertrouwen in promotie, maar zou bestuurlijk gezien heel andere keuzes hebben gemaakt. Zo zet hij vraagtekens bij het inhuren van een extern bureau om naar nieuwe leden te zoeken voor de Raad van Commissarissen. En wat hem betreft had Erik Mulder kunnen aanblijven als financiële man in de RvC. Ook gaat Nijland in op namen met een groen-wit hart die de club te allen tijde willen helpen in deze moeilijke periode.
Hans Nijland
Hans Nijland © Orange Pictures
Stefan gaat dieper in op de jaarcijfers van FC Groningen. De mannen maken zich grote zorgen over de financiën, als de FC niet promoveert. En daar heeft het gezien de stand op de ranglijst alle schijn van. De komende reeks wedstrijden zijn wat dat betreft zeer bepalend, om te beginnen met FC Eindhoven-thuis vrijdagavond.